Reitings

138 Patīk

RSauto

Rīga, Berģi, Brīvības gatve 450/2 LV-1024

Ceļa norādes

Jabrauc pāri Juglas tiltam līdz brīvdabas muzejam, pēc nākamā luksofora uzreiz pa labi! ceļa malā stāv servisa reklāmas stends.

Kontakti

Adrese:
Rīga, Berģi, Brīvības gatve 450/2 LV-1024
Mob.telefons:
20003689

Par servisu

Ātra, kvalitatīva riepu montāža/ balansēšana, Piedāvājam: -Riepu montāža no 12.00 EUR -Riepas remonts no 5 EUR -Ritošās daļas remonts un diagnostika no 10 EUR Eļļas maiņa - No 10 EUR RS AUTO kolosālais PIEDĀVĀJUMS. Maijā autoserviss ŖS auto”piedāvā Jums izdevīgus nosacījumus - riepu montāža tikai 15.euro! Pēc nepieciešamības palīdzēsim izvēlēties riepas, diskus. Piedāvājam arī dažādu citu remontdarbu un virsbūves darbu klāstu mūsu servisā ”RS auto” – ātrs un kvalitatīvs riepu serviss Jūsu automobīlim. Uztici savu auto meistariem pēc kuriem nenāksies vilties. Mēs parūpēsimies par Tavu auto Tev vēlamākajā laikā. Vēlies pieteikties? --- Mūsu atrašanās vieta - Berģi, Brīvības gatve 450/2 Sīkāk par servisu un citiem pakalpojumiem info@rsauto.lv vai pa tālruni. 20003689 Apsolam, ka aizbrauksiet ar smaidu sejā.

Pakalpojumi

Ģeometrijas korekcija, Ģeneratora diagnostika, remonts, Ātrumkārbas, remonts, Tūnings, Turbīnas diagnostika, remonts, Stūres iekārtas diagnostika, remonts, Stiklu pacēlāji, Signalizācija , Savirze-Izgāzuma regulēšana, Salona atjaunošana, remonts, Sajūga remonts, Riepu maiņa, balansēšana, Pretkorozijas apstrāde, Plastmasas detaļu remonts, Pirmspārdošanas sagatavošana, Piekares diagnostika, remonts, Metināšana, Lukturu regulēšana, Logu, stiklu maiņa, Krāsošana, Kondicionieru uzpildīšana un remonts, Izpūtēja maiņa, remonts, Iešprices diagnostika, remonts, Eļļas un filtru maiņa, Evakuatora pakalpojumi, Dīzelis: diagnostika, remonts, Dzesēšanas diagnostika, remonts, Bremzes: diagnostika, remonts, Auto mazgāšana, Auto gāzes uzstādīšana, remonts, Audio uzstādīšana, Atgāzes diagnostika, CO regulēšana, Aizdedzes diagnostika, remonts.
Karte ielādējas...

Sazināties ar autoservisu

Dodies uz jautājumu sadaļu, lai uzdotu jautājumu visiem autoservisiem uzreiz!

Jautāt konkrēti šim autoservisam:

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Darba laiks

  • P9 - 19
  • O9 - 19
  • T9 - 19
  • C9 - 19
  • Pk9 - 19
  • S-
  • Sv-

Attēlu galerija

Komentāri un atsauksmes par RSauto

  • Rihards19.jūn. 2014. 17:37

    Nepieļaujami.

    Tas nav pieļaujami draugiem.lv prasīt ļaudīm nobalsot par autoservisu, pašam nebūdams tur. Varbūt būs šis autoserviss labākais topā, bet bez kvalitātes, kā, lai cilvēki tam tic bez garantijas?

  • Māris21.jūn. 2014. 21:10

    Atsauksme Nr.1

    Sveiki. Bijām joka pēc aizbraukuši pārbaudīt servisu, vis kārtībā ar attieksmi un laipnību. Riepu salaboja ātri un kvalitatīvi.

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Uzmanību! Komentāri, kas nākuši no vienādām IP adresēm, bet ar atšķirīgiem autoru vārdiem, tiek īpaši marķēti, lai novērstu lasītāju maldināšanu.