Reitings

0 Patīk

AMR Motors

A. Deglava iela 68 Rīga, Dārzciems

Kontakti

Adrese:
A. Deglava iela 68 Rīga, Dārzciems
Telefons:
25417535
Mob.telefons:
2661100, 26408989
WWW:
http://www.amrmotors.lv

Speciālais piedāvājums

Visu februāri: Saņem 50% atlaidi eļļas un eļļas filtra, gaisa filtra, salona filtra ,degvielas filtra maiņai, kā arī tam visam klāt 20% atlaide eļļām.

Īsumā

SIA “AMR Motors” autoserviss nodarbojas ar visu marku vieglo automašīnu, Suv, mikroautobusu un komerctransporta apkalpošanu un remontu.

Par servisu

Mūsu komanda ir ar ilggadēju darba pieredzi, kas nebaidās no jebkuriem sarežģījumiem automašīnu remontā un spējīga atrast arī nestandarta risinājumus. Nodrošinām darba kvalitāti un dodam garantiju veiktajiem remontdarbiem. Mūsu uzņēmuma klienti ir gan juridiskas gan fiziskas personas. Vairums no klientiem ir patstāvīgi, kuri jau ir atzinuši mūsu pakalpojumu kvalitāti. Spēsim atrast individuālu pieeju jebkuram klientam.

Pakalpojumi

Spējam restaurēt jebkuru automašīnas mezglu, vai tā ir turbīna, ātrumkārba vai dubultmasas spararats.

Aizdedzes diagnostika, remonts, Atgāzes diagnostika, CO regulēšana, Audio uzstādīšana, Bremzes: diagnostika, remonts, Dzesēšanas diagnostika, remonts, Dīzelis: diagnostika, remonts, Eļļas un filtru maiņa, Iešprices diagnostika, remonts, Izpūtēja maiņa, remonts, Kondicionieru uzpildīšana un remonts, Lukturu regulēšana, Metināšana, Piekares diagnostika, remonts, Pirmspārdošanas sagatavošana, Pretkorozijas apstrāde, Riepu maiņa, balansēšana, Sajūga remonts, Savirze-Izgāzuma regulēšana, Stiklu pacēlāji, Stūres iekārtas diagnostika, remonts, Turbīnas diagnostika, remonts, Tūnings, Ātrumkārbas, remonts, Ģeneratora diagnostika, remonts.
Karte ielādējas...

Atrašanās vieta ir aptuvena un var atšķirties no realitātes.

Sazināties ar autoservisu

Dodies uz jautājumu sadaļu, lai uzdotu jautājumu visiem autoservisiem uzreiz!

Jautāt konkrēti šim autoservisam:

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Darba laiks

  • P9 - 18
  • O9 - 18
  • T9 - 18
  • C9 - 18
  • Pk9 - 18
  • S-
  • Sv-

Attēlu galerija

Auto zīmoli

AudiBMWChevroletChryslerCitroënDaciaDaewooDodgeFordHondaHyundaiJaguarJeepKIALand RoverMazdaMercedes BenzMiniMitsubishiNissanOpelPeugeotRenaultSaabSeatSkodaSubaruSuzukiToyotaVolkswagenVolvo

Komentāri un atsauksmes par AMR Motors

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Uzmanību! Komentāri, kas nākuši no vienādām IP adresēm, bet ar atšķirīgiem autoru vārdiem, tiek īpaši marķēti, lai novērstu lasītāju maldināšanu.