Reitings

11 Patīk

GT Garage

Krustabaznīcas iela 12c, Rīga

Ceļa norādes

Virzoties no Ropažu ielas pārbrauc vilcienu pārbbrauktuvei un pēc benzīntanka uzreiz pa kreisi, tad pirmajos vārtos pa labi. No Mežaparka puses pirms benzīntanka pa labi.

Kontakti

Adrese:
Krustabaznīcas iela 12c, Rīga
Telefons:
23777337

Speciālais piedāvājums

Īpašais piedāvājums automobīļu īpašniekiem, kuru valsts numura zīme sākas ar burtiem GT -XXXX, piešķiram 20% atlaidi jebkura veida remontdarbam.

Īsumā

"GT Garage" - kvalitāte ir mūsu prioritāte.

Par servisu

* Ērta piebraukšana un plaša bezmaksas stāvvieta * Pieejams jebkura veida sabiedriskais transports, ja auto ir jāattsāj uz ilgāku laiku remontā. * Laipns servisa vadītājs, kurš jūs sagaidīs, uzklausīs jūsu problēmas saistībā ar jūsu auto. * Informēs par remonta procesu sazvanoties ar jums. * Ja mainīsies maksa par remontu vai rezerves detaļām procesa gaitā, tad servisa vadītajs sazināsies ar jums un tikai pēc jūsu piekrišanas turpināsim remontu, lai nebūtu nepatīkami pārsteigumi saņemot auto. * Tikai un vienīgi atbilstošas klases un augstākās kvalitātes motoreļļas un eļļas jūsu auto apkopei, kas garantē ilgstošu auto darbību.

Pakalpojumi

Auto virsbūves remonts un krāsošanas darbi.

Ģeneratora diagnostika, remonts, Ātrumkārbas, remonts, Turbīnas diagnostika, remonts, Stūres iekārtas diagnostika, remonts, Stiklu pacēlāji, Signalizācija , Sajūga remonts, Riepu maiņa, balansēšana, Pretkorozijas apstrāde, Pirmspārdošanas sagatavošana, Piekares diagnostika, remonts, Metināšana, Lukturu regulēšana, Logu, stiklu maiņa, Krāsošana, Kondicionieru uzpildīšana un remonts, Izpūtēja maiņa, remonts, Iešprices diagnostika, remonts, Eļļas un filtru maiņa, Evakuatora pakalpojumi, Dzesēšanas diagnostika, remonts, Bremzes: diagnostika, remonts, Audio uzstādīšana.
Karte ielādējas...

Sazināties ar autoservisu

Dodies uz jautājumu sadaļu, lai uzdotu jautājumu visiem autoservisiem uzreiz!

Jautāt konkrēti šim autoservisam:

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Darba laiks

  • P9 - 19
  • O9 - 19
  • T9 - 19
  • C9 - 19
  • Pk9 - 19
  • S9 - 15
  • Sv-

Attēlu galerija

Auto zīmoli

Alfa RomeoAudiBMWCadillacChevroletChryslerCitroënDaciaDaewooDaihatsuDaimlerDodgeFiatFordGMCHondaHyundaiIsuzuJaguarJeepKIALadaLanciaLand RoverLincolnMazdaMercedes BenzMercuryMGMiniMitsubishiNissanOpelPeugeotPlymouthPontiacRenaultRoverSaabSeatSkodaSmartSsang YongSubaruSuzukiToyotaVauxhallVolkswagenVolvo

Komentāri un atsauksmes par GT Garage

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Uzmanību! Komentāri, kas nākuši no vienādām IP adresēm, bet ar atšķirīgiem autoru vārdiem, tiek īpaši marķēti, lai novērstu lasītāju maldināšanu.