Reitings

537 Patīk

Autoserviss Draivs

Lokomotīves iela 46a, Rīga

Ceļa norādes

Autoserviss Draivs atrodas Ķengaragā, netālu no Daugmales dzelzceļa stacijas, piebraukšana no Pelnu ielas.

Kontakti

Adrese:
Lokomotīves iela 46a, Rīga
Telefons:
27001177
Mob.telefons:
27001177
WWW:
http://www.draivs.lv

Speciālais piedāvājums

Draiva evakuators par puscenu jebkur Pasaulē atvedīs Tavu auto remontam uz Draivu! 00-24 zvani: 27001199. Ieraksti savā telefonā jau tagad, ja salūzīsi, nebūs laika meklēt!

Īsumā

Klients ir Karalis!

Par servisu

Autoserviss Draivs ir viens no nedaudzajiem, uz klientu orientētajiem autoservisiem Rīgā. Laipni gaidīsim Jūs ciemos, lai pārliecinātu, ka iespējams salabot auto arī savādāk, patīkamāk. Mūsu pamatvērtības - godīgums, kvalitāte un attieksme- lauzīs Jūsu stereotipus par autoservisu. Pie mums Klients ir Karalis!

Pakalpojumi

Autoserviss Draivs nodrošina auto remonta darbus gan privātajām automašīnām, gan uzņēmumu autoparkiem, arī lieliem MAXI busiem. Autoserviss izmanto modernu servisa aprīkojumu, savirzes stendu, uzstādīta bremžu pārbaudes līnija, kā arī moderni vācu Beissbarth riepu montāžas un balansēšanas stendi, kas nodrošina iespēju kvalitatīvi montēt arī lielo izmēru, sporta un RFT riepas. Draiva autoevakuators bez maksas Rīgas robežās nogādās klientu auto remonta veikšanai Draivā. Par autoevakuatora pakalpojumiem vairāk atradīsiet šeit: http://draivs.lv/auto-evakuators

Ģeometrijas korekcija, Ģeneratora diagnostika, remonts, Ātrumkārbas, remonts, Stūres iekārtas diagnostika, remonts, Savirze-Izgāzuma regulēšana, Sajūga remonts, Riepu maiņa, balansēšana, Pretkorozijas apstrāde, Piekares diagnostika, remonts, Metināšana, Lukturu regulēšana, Izpūtēja maiņa, remonts, Eļļas un filtru maiņa, Bremzes: diagnostika, remonts.
Karte ielādējas...

Sazināties ar autoservisu

Dodies uz jautājumu sadaļu, lai uzdotu jautājumu visiem autoservisiem uzreiz!

Jautāt konkrēti šim autoservisam:

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Darba laiks

  • P9 - 19
  • O9 - 19
  • T9 - 19
  • C9 - 19
  • Pk9 - 19
  • S10 - 14
  • Sv-

Attēlu galerija

Video

Video ielādējas...

Komentāri un atsauksmes par Autoserviss Draivs

  • Modris7.dec. 2013. 09:33

    Labs serviss

    Nesen Draivā mainīju riepas, man patika gan čaļu attieksme, gan darbs. Tā turpiniet!

  • Raivo17.dec. 2013. 20:18

    serviss

    Man salaboja ratu, super. Likās, ka riepa jāpērk jauna, bet meistars pacentās un to pašu salāpija. Ietaupīju naudu:)

  • Slikta attieksme24.jūl. 2014. 11:05

    slikta attieksme

    Ja džeki redz, ka remonts nebūs dārgs, tad attiesme nomainās uz visiem 100%

  • Aleksandrs ar A625.jūl. 2014. 22:04

    Auto remonts

    Autoservisā Draivs laboju savu auto, mainīju bremžu klučus, diskus, eļļu un filtru. Visu izdarīja labi, vecās detaļas parādīja. Braukšu vēl, ja ko vajadzēs. Paldies meistariem!

  • Kaspars10.aug. 2014. 18:15

    Land Rover Range ROVER 2001 2.5 D automats

    Labdien, vai kads var pateikt, kapec, kad autinsh ilgaku laiku ir pastavejis (piem: 40 min) tad pie palaishanas mashina pielec un momentaali noslaapst. Un otreiz pielaizhot ir ilgaaku laiku jamegina pielaist, kamer pielec, bet kad autinsh ir uzsilis tad pielec ar pirmo? Veel piebilde, kad pielaizh aukstu, tad ieliekot Drive, mashina noslaapst. Paldies!

  • Valdis1.sept. 2014. 10:51

    Zafiras remonts

    Puiši malači, saremontēja manu Zafiru godam, sagaidīja pat pēc darba laika! Ar attieksmi pret kientu šeit atšķirībā no lielākās daļas autoservisu viss ir OK! Paldies!

  • Juris9.sept. 2014. 09:06

    Diemžēl šo servisu NEIESAKU

    No savas pieredzes varu teikt, ka džeki māk nomainīt riepas, eļļu un varbūt bremžu klučus, bet pārējo darbu kvalitāte ir slikta. Arī cenas netiek saskaņotas (kaut vai viņi to tik ļoti uzsver savā mājaslapā!) - sarunā vienu cenu, beigās cipars jau cits! Ja radās neparedzēti izdevumi, tad piezvani un saskaņo, nevis beigās vienkārši nosauc citu ciparu!

  • ANDRIS3.nov. 2014. 20:41

    Iesaku

    Foršš serviss, iesaku. Paldies par labu darbu!

  • Jeroen26.nov. 2014. 15:33

    Thank you, guys!

    Thanks for driving me back to the hotel and picking me up after car is done, guys! Keep driving!

  • Mitsubishi Colt16.dec. 2014. 23:33

    par riepu savirzi

    Biju, labi padarīja darbu. Citos servisos, kur regulēju, meistari paslinkoja, lidz galam nenoregulēja un vainu novēla uz auto defektu. Šajā servisā meistars nepaslinkoja - riteni noskrūvēja, tad veica regulēšanu, tad riteni uzskrūvēja, tad turpināja regulēšanu ar "kompja" palīdzību. Rezultātā visu varēja saregulēt, nekāda auto defekta nav. Ar darbu esmu apmierināts.

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Uzmanību! Komentāri, kas nākuši no vienādām IP adresēm, bet ar atšķirīgiem autoru vārdiem, tiek īpaši marķēti, lai novērstu lasītāju maldināšanu.