Reitings

9 Patīk

Spīķeru Autoserviss

Spīķeru iela 19/23, Liepāja

Ceļa norādes

Iebraukšana no Jūras ielas apļa gar kanāla malu aiz Fontaine Royal Hotel

Kontakti

Adrese:
Spīķeru iela 19/23, Liepāja
Mob.telefons:
29908606

Speciālais piedāvājums

Īpašas atlaides ZOBSIKSNU KOMPLEKTIEM!!!

Īsumā

Piedāvājam diagnostiku un krāsošanu ar vairāk nekā 20 dažāda veida iekārtām.

Par servisu

Veicam riteņu ģeometrisko regulēšanu abām asīm, bremžu pārbaudi uz stenda, elektro sistēmu pārbaudi ar datoru, riepu montāžu un balansēšanu, eļļas maiņu, dzinēju izcelšana un remonts, izpūtēju un virsbūves metināšanu, buktēšanu un krāsošanu, rūsas noņemšanu, kā arī ritošo daļu remonts.

Pakalpojumi

Autokrāsu pagatavošanas laboratorijas – SPIES HECKER, CHALLENGER. Autokrāsu tirdzniecība. Riteņu ģeometriskā regulēšana ABĀM asīm. Pieejams komerctransporta remonts uz 5m četrstatņu pacēlāja (celtspēja 4t)

Ģeneratora diagnostika, remonts, Ātrumkārbas, remonts, Turbīnas diagnostika, remonts, Stūres iekārtas diagnostika, remonts, Stiklu pacēlāji, Savirze-Izgāzuma regulēšana, Sajūga remonts, Riepu maiņa, balansēšana, Pretkorozijas apstrāde, Plastmasas detaļu remonts, Pirmspārdošanas sagatavošana, Piekares diagnostika, remonts, Metināšana, Lukturu regulēšana, Logu, stiklu maiņa, Krāsošana, Izpūtēja maiņa, remonts, Iešprices diagnostika, remonts, Eļļas un filtru maiņa, Dzesēšanas diagnostika, remonts, Bremzes: diagnostika, remonts.
Karte ielādējas...

Sazināties ar autoservisu

Dodies uz jautājumu sadaļu, lai uzdotu jautājumu visiem autoservisiem uzreiz!

Jautāt konkrēti šim autoservisam:

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Darba laiks

  • P9 - 18
  • O9 - 18
  • T9 - 18
  • C9 - 18
  • Pk9 - 18
  • S9 - 15
  • Sv-

Auto zīmoli

VolvoVolkswagenVauxhallToyotaSuzukiSubaruSsang YongSmartSkodaSeatSaabRoverRenaultPontiacPlymouthPeugeotOpelNissanMitsubishiMiniMGMercuryMercedes BenzMazdaLincolnLand RoverLanciaLadaKIAJeepJaguarIsuzuHyundaiHondaGMCFordFiatDodgeDaimlerDaihatsuDaewooDaciaCitroënChryslerChevroletCadillacBMWAudiAlfa Romeo

Komentāri un atsauksmes par Spīķeru Autoserviss

  • drii23.feb 2013. 20:16

    Lielisks serviss, ātri salaboja un sareguleja bremzes, TA rādītāji ideāli! Tas viss par saprātīgām naudiņām, paldies džeki!

  • drii23.feb 2013. 20:16

    Lielisks serviss, ātri salaboja un sareguleja bremzes, TA rādītāji ideāli! Tas viss par saprātīgām naudiņām, paldies džeki!

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Uzmanību! Komentāri, kas nākuši no vienādām IP adresēm, bet ar atšķirīgiem autoru vārdiem, tiek īpaši marķēti, lai novērstu lasītāju maldināšanu.