Reitings

76 Patīk

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru ielā 19/23, Liepājā, t.20090055

Ceļa norādes

Spīķeru iela 19/23, Liepājā. Promenādē, blakus Latvijas Jūras spēku kara kuģu piestātnei.

Kontakti

Adrese:
Spīķeru ielā 19/23, Liepājā, t.20090055
Telefons:
20090055
Mob.telefons:
20090055
WWW:
http://www.auto-pluss.lv

Speciālais piedāvājums

Autoserviss 4U piedāvā auto remontu kredītā. Remontē savu auto un brauc jau šodien bet maksā vēlāk. Kredīts no 16% gadā.

Īsumā

Autoserviss bez liekām ekstrām! Maksā tikai par sava auto remontu!

Pakalpojumi

Auto kondicionieru uzpildīšana sākot no 10 latiem. Traktortehnikas, autobusu, mežizstrādes tehnikas kondicionieru uzpildīšana. Izbraucam pie klientiem uz vietas visā Liepājas rajonā. Kā arī kondicionieru diagnostika, remonts, maiņa.

Sajūga remonts, Tūnings, Pirmspārdošanas sagatavošana, Kondicionieru uzpildīšana un remonts, Evakuatora pakalpojumi, Stiklu pacēlāji, Signalizācija , Ģeneratora diagnostika, remonts, Audio uzstādīšana, Salona atjaunošana, remonts, Plastmasas detaļu remonts, Metināšana, Auto mazgāšana, Logu, stiklu maiņa, Stūres iekārtas diagnostika, remonts, Piekares diagnostika, remonts, Bremzes: diagnostika, remonts, Izpūtēja maiņa, remonts, Eļļas un filtru maiņa, Dzesēšanas diagnostika, remonts.
Karte ielādējas...

Sazināties ar autoservisu

Dodies uz jautājumu sadaļu, lai uzdotu jautājumu visiem autoservisiem uzreiz!

Jautāt konkrēti šim autoservisam:

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Darba laiks

  • P9 - 18
  • O9 - 18
  • T9 - 18
  • C9 - 18
  • Pk9 - 18
  • S9 - 15
  • Sv-

Attēlu galerija

Auto zīmoli

Alfa RomeoAudiBMWCadillacChevroletChryslerCitroënDaciaDaewooDaihatsuDaimlerDodgeFiatFordGMCHondaHyundaiIsuzuJaguarJeepKIALadaLanciaLand RoverLincolnMazdaMercedes BenzMercuryMGMiniMitsubishiNissanOpelPeugeotPlymouthPontiacRenaultRoverSaabSeatSkodaSmartSsang YongSubaruSuzukiToyotaVauxhallVolkswagenVolvo

Komentāri un atsauksmes par Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

  • Sergejs23.apr. 2012. 15:47

    Paldies!

    Kondiškas čaļi pilda vienkārši perfekti. Sistēmas diagnostiku izdarīja bez maksas. Konstatēja ka sistēmā vispār nav eļļas, kā rezultāta arī kondicionieris visu laiku zaudēja freonu. Agrāk nācās reizi sezonā pildīt un nākošajā pavasarī atkal pļurkš. Pārbaudīja un pārvilka visus savienojumus, trubas, uzpildīja ar eļļu un gāzi. Iekļāvās 25 latos. Iesaku!

  • Ilona15.jūn. 2012. 22:20

    Paldies!

    Paldies par operatīvu palīdzību, ļoti kvalitatīvu remontu, un atsaucību. Šajā servisā ne tikai lēti un kvalitatīvi veica remontu, bet pastāstīja kā labāk saglabāt mašīnu labā stāvoklī, ļoti zinoši un pretimnākoši darbinieki. Paldies, paldies paldies, noteikti turpmāk vērsīšos šajā servisā.

  • Kaspars10.aug. 2012. 18:46

    Paldies!

    Ļoti liels paldies šī servisa darbiniekiem par laipnu attieksmi un ļoti kvalitatīvu darbu kā arī par šī servisa pakalpojuma izmaksām, esmu ļoti apmierināts un iesaku arī cietiem izmantot šī servisa pakalpojumus.

  • Evija10.maijs 2013. 13:56

    Mazā šauba!

    Iepriekšējie komentāri nez ko stilistiski vienādi uzrakstīti...

  • Ivars30.maijs 2013. 08:18

    Lieki pavadīts laiks

    Sarunāju 4 golfam pārbaudīt kondicioniera kompresoru. Sarunājām, ka auto paņems 09:00 AM. Aizdzinu auto, man pateica, ka līdz 11:00 dos ziņu, kas par vainu. Tā, kā vēl 12:00 nebija nekādas ziņas aizgāju uz servisu un konstatēju, ka mans auto stāv ārpusē un nekas nav darīts, uz manu jautājumu atbildēja, ka vajagot ardīt un skatīties, kas kompresoream par vainu un šudien būs atbilde. 14:00 mans auto stāvēj turpat kur bija, tikai servisā jau kārtējo reizi bija nomainījušies auto, tāpēc savācu savu auto. Uzskatu, ka mani kārtīgi izmuļkoja un lieki zaudēju laiku. Krūmu kantoris.

  • Autoserviss 4U3.jūn. 2013. 03:26

    Atbilde Ivaram

    Man jāatvainojas par šādu pārpratumu. Vēlos vien paskaidrot ka visas 30. maijā 9:00 pēc pieraksta pieņemtās automašīnas tika saremontētas un atdotas saimniekiem līdz darba dienas beigām. Un arī Jūsu auto būtu bijis to skaitā, ja vien Jūs to nebūtu bez jebkādiem paskaidrojumiem savācis no servisa. Uz to brīdi Jūsu auto jau bija veikta kondicioniera sistēmas diagnostika (kas ir diezgan laikietilpīgs process) un tas gaidīja rindā uz pacēlājiem, lai demontētu un salabotu kondicioniera kompresora kļūmi. Bet ja klients ierodas un paziņo ka viņam auto ir nepieciešams nekavējoties un nevēlas neko uzklausīt, protams ka auto tiek atgriezts. Vēlreiz atvainojos par pārpratumu un aicinu pretenzijas izteikt un risināt pārpratumus pie pakalpojuma sniedzēja. Jo diezvai negatīva atsauksme internetā atrisina kondicioniera problēmu. Autoserviss 4U vadītājs Dainis

    Šī komentētāja IP adrese ir tāda pati kā Sergejs

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Uzmanību! Komentāri, kas nākuši no vienādām IP adresēm, bet ar atšķirīgiem autoru vārdiem, tiek īpaši marķēti, lai novērstu lasītāju maldināšanu.
string(4) "ssss"