Reitings

15 Patīk

SIA "Dimeks"

Lāčplēša iela 107, Rīga

Kontakti

Adrese:
Lāčplēša iela 107, Rīga
Telefons:
67274751
Mob.telefons:
29265536
WWW:
http://www.dimeks.lv

Speciālais piedāvājums

Uzpildies kopā ar mums par 0.41Ls. (Gāzes cena mūsu klientiem DUS Lukoil)

Par servisu

Gāzes iekārtu instalēšana, kura samazinās degvielas patēriņu, Mūsu autoserviss speciālizējas uz automašīnu motoru problēmu diagnostiku, Automašinu diagnostika tiek pārbaudīta uz mūsdienu iekārtām, pieredzējušie specialisti piedāvās optimālus variantus remontam, lašs detaļu klāsts atļaus Jums netērēt lieku laiku uz nepieciešamo detaļu meklēšanu/ Visu nepieciešamo var iegādāties uz vietas, Garantija uz visiem veidu darbiem.

Pakalpojumi

Ģeometrijas korekcija, Auto gāzes uzstādīšana, remonts.
Karte ielādējas...

Darba laiks

  • P-
  • O-
  • T-
  • C-
  • Pk-
  • S-
  • Sv-

Attēlu galerija

Auto zīmoli

Alfa RomeoAudiBMWCadillacChevroletChryslerCitroënDaciaDodgeFiatFordHondaHyundaiIsuzuJaguarJeepKIALadaLand RoverMazdaMercedes BenzMiniMitsubishiNissanOpelPeugeotRenaultSaabSeatSkodaSsang YongSubaruSuzukiToyotaVolkswagenVolvo

Komentāri un atsauksmes par SIA "Dimeks"

  • Toms18.okt. 2012. 15:51

    sprauslas remonts

    Biju šajā servisā! Citā servisā man teica, ka sprauslai esot beigas, šeit uztaisīja diagnostiku visu pārbaudīja un konstatēja, ka sprausla ir OK, bojāts bija sprauslas plastmasas stiprinājums, salaboja tikai stiprinājumu un tagad viss OK, kaut arī mierīgi varēja samainīt sprauslu, kas viņiem būtu bijis daudz izdevīgāk! Ar attieksmi arī viss bija OK! Paldies

  • Šausmas5.aug. 2013. 06:19

    Pirmā un pēdējā reize mūžā

    Rakstu ne tik cik par pašu remontu, jo sataisīja daudz maz ok visu, bet par attieksmi un apkapošanu: 1. Viss tikai un vienīgi krievu valodā, sākot ar sazvanīšanu, beidzot ar visu pārējo! 2. Meistara, kurš mūs apkalpoja attieksme vienkārši ārpus visām pieklājības un ētikas normām, nav tāu no ielas un cietuma likumiem, no sērijas: Ko tu vispār atbrauci?, Kāpēc tu tērē manu laiku? Ko tu man te dirs, ka Tev tur filtri nesen mainīti, es taču redzu visu? utt! Šoks, bija maigi sakot! Īpaši ņemot, ka viņu maize ir tieši klienti! Ja kāds netic, lai pārbauda pats! Es tur vairs nerādīšos nekad!

  • Valdes loceklis13.aug. 2013. 06:47

    REMONTS VEIKTS ĀTRI UN KVALITATĪVI

    Godājamais "Šausmas"! Līdz šim firmā DIMEKS galvenā uzmanība veltīta speciālistu tehnisko iemaņu paaugstināšanai. Jūs pats apstiprinājāt, ka REMONTS VEIKTS ĀTRI UN KVALITATĪVI, bet viss, ko jūs sakāt par meistaru - tas ir ļoti nepatīkami. Jo īpaši šobrīd, kad firma DIMEKS cīnās par Rīgas labākā autoservisa nosaukumu. Varu apliecināt, ka tad, ja jūsu informācija apstiprināsies - vainīgais tiks stingri sodīts (iespējams, pat atlaists). Paldies par savlaicīgo signālu. Lūdzu, sazinieties ar kompānijas DIMEKS vadību, lai noskaidrotu šī bezkauņas personību (kurš jūs tā apvainoja). Ceru, ka šis stāsts nav par DIMEKS. Valdes loceklis, Dmitrijs Smirnovs.

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Uzmanību! Komentāri, kas nākuši no vienādām IP adresēm, bet ar atšķirīgiem autoru vārdiem, tiek īpaši marķēti, lai novērstu lasītāju maldināšanu.