Reitings

12 Patīk

SIA ADS Serviss

Margrietas iela 7, Rīga

Kontakti

Adrese:
Margrietas iela 7, Rīga
Telefons:
67610052
Mob.telefons:
29213470
Fakss:
67613609
WWW:
http://www.ads-serviss.lv

Par servisu

SIA ADS-Serviss jau 17 gadu ir specializēts automobīļu pretaizdzīšanas sistēmu un aksesuāru pārdošanas un uzstādīšanas centrs.

Pakalpojumi

Signalizācija , Auto gāzes uzstādīšana, remonts.
Karte ielādējas...

Atrašanās vieta ir aptuvena un var atšķirties no realitātes.

Sazināties ar autoservisu

Dodies uz jautājumu sadaļu, lai uzdotu jautājumu visiem autoservisiem uzreiz!

Jautāt konkrēti šim autoservisam:

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Darba laiks

  • P-
  • O-
  • T-
  • C-
  • Pk-
  • S-
  • Sv-

Attēlu galerija

Komentāri un atsauksmes par SIA ADS Serviss

  • Aivars29.maijs 2012. 21:29

    šausmas

    Ārprāc, nekad nevienam neieteiktu šo servisu. Tur strādā cilvēki, kam gandrīz vispār nav nekādas saprašanas par gāzes iekārtu uzstādīšanu. Tā ir mana personiskā pieredze. Tur ņem visus autiņus pēc kārtas. Neticiet nevienam vārdam ko saka un sola šis firmas ,,menedžeris,, un obligāti pārbaudiet ko jums tur uzstāda.

  • ADS Serviss30.maijs 2012. 09:18

    Atbilde uz šausmas.

    Labdien, Tā ir taisnība kad aprīkojam visus automobīļus pēc kārtas, atsakamies vienīgi no automašīnām kurām nevar uzstādīt autogāzes iekārtu. Un mūsu meistari ir speciālisti, katrs ir profesionāli apmācīts, jo regulāri iegulam līzekļus servisa darbinieku apmacībā, līdz ar to šīs liekas ir vienīgais tukšas runas par to ka kas nav bijis kārtībā. Protams ir gadījumi kuros rodas neskaidrības, bet visas problēmsituācijas risinām maksimāli īsā laika posmā. Ar iekārtām ko uzstādam var iepazīties konkrēti atrodoties uz vietas, jo mums ir sava noliktava. Ja Jums Aivara kungs ir bijušas kādas neskaidrības lūdzam zvanīt un vienoties par laiku kad novērst jebkādas Jums esošas neskaidrības, kā jau mūsu klients - noteikti zināsiet pa kādu tālruņa numuru zvanīt. Ar cieņu Serviss

  • Jānis22.aug. 2012. 14:50

    Ne pārāk labas atsauksmes

    Par gāzes uzstādīšanu nezinu, taču dzirdēts ir daudz, un nav tas labākais. Personīgā pieredze ar signalizācijas uzstādīšanu, uzstādiju signalizāciju pie viņiem, pēc gada man mainija motoru un norāva signāltauri signalizācijai, protams uzreiz braucu pie viņiem kā pie signalizācijas uzstādītajiem, ar domu ka paši zin ko uzstāda un problēmu spēs novērst. Taču, ierodoties uz vietas, izrādijās ka meistars jau ir cits, un brīnijās ka tādas signalizācijas ar tādām signāltaurēm nav licis un strādājot jau sen tur. Tā arī galu galā ne pa garantiju,ne pa naudu problēmu neatrisināja. Izskanēja tikai piedāvājums likt jaunu signalizāciju, kas protams nav lēti. Vairs pie viņiem nebraucu..

  • ADS Serviss22.aug. 2012. 15:01

    Atbilde ne pārāk labas atsauksmes

    Labdien, Signāltaures uzstādīšana noteikt nerada nekādus jautājums, pie mums sortimentā ir pieejams 5 dažādu veidu signāltaures, par naudu neesam atteikušies no neviena darba kurš ir iespējams. Protams mēdzam atteikties no fiziski neizdarāmiem darbiem. Kā arī ja esat mūsu klients, zināsiet ka visa pieņemšana notiek caur biroju(Veikalu), nevis uzreiz servisu. Par cik pie mums teriotrijā strādā arī privati praktizējoši meistari.

  • juris20.janv. 2013. 19:11

    viss ok

    Pie viņiem uzliku gāzes iekārtu un braucu bez bēdām. Nekļūdās tie, kas neko nedara!

  • volvo22.febr. 2013. 18:57

    neiesaku so servisu

    aizdzinu autinu lai uztaisa pilno autogazes iekartas apkopsanu. vini tikai kompi parbaudija,nolika pa nulle un viss. a kas mainis filtru,iztiris reduktoru u t t..braucu velreiz un vini gribeja ieskaidrot ka gazes iekartas apkopee neietilpstot filtru maina,kas par hu..nju..tiesam neiesaku tur dzit.

  • Trakais3.apr. 2013. 16:08

    Dzesēšana

    Man bija vecā gāzes iekārta, kurai noslēgvārsta nav..reduktors visu laiku ir zem spiediena! Vienā jaukā dienā reduktors neizturēja un gāzi laida ārā..skidrs, ka pie gāzes noplūdes rodas (-35 grādu) temperatūra un reduktors viss apsalst balts un ar lieku ledu virsū. Aizbraucot uz šo servisu čali paskatījās un teica, dzesēšana man nestrādājot tāpēc esot apsalis :D jo tagad ārā ziema esot un kad neesot cirkulācija, tad apsalstot :) es no smiekliem gandrīz apkritu! :) Protams, ka aizbraucu prom! :)

  • Pecka5.apr. 2013. 11:28

    GAZES IEKĀRTA

    Esmu uzlicis vienu gāzes iekārtu uz Citroenu, rezūl'tats katrs otrais mēnesis piešiem un tā arī netika skaidrībā, tehnisko nelaiš cauri jo co2 pa daudz, aizbraucu pie viņiem šie saka ka motoram kaut kāda vaina, aizbraucu uz co2 pārbraudi, motoram vis normāli, co2 arī, bet uz gāzi vajadzīgo 1,8 ir 4,2, smird pēc gāzes nešēlīgi. patēriņš pa pilsētu pirmo mēnešu vietā nav vairs 4ls bet 10ls. Tā arī vairs uz turieni nebraucu, jā un meistari mainās kā sānes pēc lietus.

  • lolita25.aug. 2013. 04:27

    loti slikti izturas pret klientiem

    Ta pasa vaina,uzstadija gazes iekartu,teica ka nobrauksot 400 km,ar balonu53l,vai jus soferisi tam ticat? Es sieviete atbraucu pakal masinai,piegaju pie masinas un saku skatities spidometra,man udens daciks saka radit paaukstinatu temperaturu,kut gan es kad atdevu masinu paradiju,ka man ir uzstadits papildus sledzitis,kurs ir jaiesledz lai neuzvaritos udens,es tam puisim saku,tulit uzvarisies udens ir jaizsledz aizdedze,es vinam prasu,kas ir noticis,kapec varas udens,vins rausta plecus,es vinam saku,vai jus gadijuma neesat noravusi kadu vadinu? Vins man atbideja ka neko neesot azticis,es vinam jautaju,kas sie pa vadiem karajas un kapec man nestrada dzesesanas ventilators?Es pasaucu prieksnieku,vins parbaudija vadus un piesledza atpakal ventilatoru.Es domaju, kad uzstadot gazes iekaru dokumentus ari uzreiz uztaisa,man savukart vajadzeja braukt vel otro dienu pakal pec dokumentiem,un vel izlamaties.Vel daudz ko citu.

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Uzmanību! Komentāri, kas nākuši no vienādām IP adresēm, bet ar atšķirīgiem autoru vārdiem, tiek īpaši marķēti, lai novērstu lasītāju maldināšanu.