Reitings

169 Patīk

"EVRO TRANS" SIA

Rīgas iela 16d, Rēzekne, LV-4600

Kontakti

Adrese:
Rīgas iela 16d, Rēzekne, LV-4600
Telefons:
+371 64611880
Mob.telefons:
+371 29476346
Fakss:
+371 64623888
WWW:
http://www.evrotrans.eu

Īsumā

Augsta kvalitāte un pilnīgā tehniskā aprīkojuma nodrošināšana

Par servisu

"EVRO TRANS" SIA nodarbojas ar kravas un vieglo automašīnu tehnisko apkalpošanu. Šajā nozarē uzņēmums darbojas no 1999. gada. Uzņēmums arī apkalpo ārvalstu transportu un vietējās nozīmes transporta kompānijas. Savās telpās uzņēmums veic meža tehnikas remontu, kā arī piedāvā virpošanas pakalpojumus. Uzņēmuma teritorijā atrodas apsargājama autostāvvieta. Vieglo automašīnu remonta pakalpojumu spektrs iekļauj plašu manipulāciju klāstu, izņemot krāsošanas un skārdnieku darbus. Darbu veic diplomēti speciālisti. Apkalpošanas personāla vidējais vecums ir 30 gadi. Atrašanās vieta pilsētas centrā padara uzņēmumu par viegli pieejamu  mērķauditorijai. Uzņēmuma pamata darbības principi balstās uz: -darbinieku augsto profesionālo kvalifikāciju -paveiktu darbu augsto kvalitāti -mūsdienīga aprīkojuma izmantošanu -individuālu pieeju klientam un viņa automašīnai.

Pakalpojumi

Darbinieku augstā kvalifikācija, ko papildina pieredze pakalpojumu un transportlīdzekļu remonta sfērā, kā arī autocentra mūsdienīgais aprīkojums, dīleru programmatūras izmantošana, attīstītā rezerves daļu un materiālu noliktava ļauj veikt plašu darbu spektru ar transportlīdzekļu izgatavotāju normām atbilstošu kvalitāti. Tehniskais centrs, kas ir aprīkots atbilstoši pēdējām prasībām, ļauj veikt visu veidu darbus, kas ir saistīti ar transportlīdzekļu remontu un apkalpošanu. Pieredzējušā personāla rīcībā ir jaunās riepu montāžas un celšanas iekārtas, kas ir piemērotas automobiļa elektronikas diagnostikai. Autoservisā ir iespējams veikt automobiļa ekspresdiagnostiku, klientam esot klāt, kā arī izstrādāt optimālu remonta plānu.

Iešprices diagnostika, remonts, Eļļas un filtru maiņa, Evakuatora pakalpojumi, Dīzelis: diagnostika, remonts, Dzesēšanas diagnostika, remonts, Bremzes: diagnostika, remonts, Auto mazgāšana, Atgāzes diagnostika, CO regulēšana, Aizdedzes diagnostika, remonts, Ģeometrijas korekcija, Ģeneratora diagnostika, remonts, Ātrumkārbas, remonts, Turbīnas diagnostika, remonts, Stūres iekārtas diagnostika, remonts, Stiklu pacēlāji, Savirze-Izgāzuma regulēšana, Sajūga remonts, Riepu maiņa, balansēšana, Pretkorozijas apstrāde, Plastmasas detaļu remonts, Pirmspārdošanas sagatavošana, Piekares diagnostika, remonts, Metināšana, Lukturu regulēšana, Logu, stiklu maiņa, Kondicionieru uzpildīšana un remonts, Izpūtēja maiņa, remonts.
Karte ielādējas...

Darba laiks

  • P8 - 18
  • O8 - 18
  • T8 - 18
  • C8 - 18
  • Pk8 - 18
  • S8 - 18
  • Sv-

Attēlu galerija

Auto zīmoli

VolvoVolkswagenVauxhallToyotaSuzukiSubaruSsang YongSmartSkodaSeatSaabRoverRenaultPontiacPlymouthPeugeotOpelNissanMitsubishiMiniMGMercuryMercedes BenzMazdaLincolnLand RoverLanciaLadaKIAJeepJaguarIsuzuHyundaiHondaGMCFordFiatDodgeDaimlerDaihatsuDaewooDaciaCitroënChryslerChevroletCadillacBMWAudiAlfa Romeo

Komentāri un atsauksmes par "EVRO TRANS" SIA

  • Džonijs31.okt. 2012. 17:13

    Maksimāli lielākās iespējamās cenas Rēzeknē, remontē so so. Par 1 sīka defekta atklāšanu (detaļu pirku pats) 2 minūšu laikā paņēma 15 Ls un tas vecajam Audi... :| Par stūres pastiprinātāja maiņu paņem 200 un tas pusmašīnas cenā. Maksimāli neiesaku.

  • Broks2.marts 2013. 17:13

    A4, 96.gads, diezgan bieži braucu pie puišem, palīdzības dēļ, jo zinu, ka ātri un labi salabos manu auto. Manuprāt viens no servisiem Rēzeknē, kurš strādā ātri un bez pierakstīšanas, kā arī sēstdien. Paldies viņiem.

  • Maria12.nov. 2013. 14:43

    Nekādu pretenziju! Ļoti apmierināta ar paveikto darbu! Vienmēr griežos pie šī servisa pakalpojumiem! ;) kvalitatīvs darbs!!! Paldies!

  • Anatolijs11.marts 2014. 23:14

    Yamaha aerox

    Ļoti laba attiecība,apkalpošana utt. Protams ņem daudz bet arī taisa ne caur "vienu vietu" pateicu lai uzmanīgi pārbortē diskus uz diskiem ne viena skrāpējuma tāpēc atsauksmes viss labākas

  • Laila16.maijs 2014. 08:22

    euro trans

    Vairāk nav neviena darbinieka kuri tiešāma strādāja gods godam,tagad kautkāda šušara .

  • Viktors10.nov. 2014. 09:03

    atsauksme

    Dārgi, bet uztaisa, un noregulē visu kā vajag

Ievadlauki ar * jāaizpilda obligāti.

Uzmanību! Komentāri, kas nākuši no vienādām IP adresēm, bet ar atšķirīgiem autoru vārdiem, tiek īpaši marķēti, lai novērstu lasītāju maldināšanu.